2016 Salon Takımı Modelleri İle Saray Gibi Salon Dekorasyonları

Salon Takımı Modelleri 2016 – Her şeyin en güzelini ve hemen hemen en pahalısını satın aldığımız salonların kuşkusuzu en önemli parçaları mobilyalardır. Bu bağlamda bizlerde bu sayfamızda evlilik hazırlığı içerisinde olan veya salonlarında köklü bir değişiklik yapmak isteyen takipçilerimiz için 2016 yılının en güzel salon takımlarını bir araya getiriyoruz.

Konsolu, büfesi, koltuk takımları, tv ünitesi, vitrini ve yemek odası takımları ile bir konsept olarak 2016 salon takımı modellerinden örnekleri beğenilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile henüz hayalinizde ki salon takımını bulamadıysanız, salonunuz için en güzel mobilyaları bu sayfamızda bulmanız içten bile değil. Dolayısı ile buradaki örneklere göz atmadan salon takımı almamanızı öneririz… 

En Güzel Salon Takımı Modellerinden Örnekler

En Güzel Salon Takımı Modellerinden Örnekler

Ana mobilya grupları ile bu yıla konforlu ve modern tasarımlar ile damga vuran mobilya firmaları, renkli ve estetik hatlara sahip salon takımı modelleri ile evinize bahar esintileri katacak nitelikte özellikler ile görücüye çıkıyor. 

En Yeni Salon Takımı Modelleri

En Yeni Salon Takımı Modelleri

Salonlara en çok yakışan, modern-avangard tarzlarında ki salon takımlarında ayrıca oyma işlemeleri, kulp ve ayna gibi detaylar geçtiğimiz yıllara nazaran daha ön planda. 

2016 Salon Takımı Modelleri Görselleri

2016 Salon Takımı Modelleri Görselleri

Tasarım konusunda oldukça farklı ve etkileyici hatların şekillendirdiği salon takımı modelleri, çok tutulan beyaz, bej, krem, gibi modern renklerin şeffaf ve göz yormayan tonları ile oldukça modern bir görünüm kazanıyor. Bizler de dekorask.net olarak bu şeffaf ve zarif tasarımları foto galerimizde bir araya getirerek küçük bir kolaj yaratıyor, beğenilerinize sunuyoruz. İşte sizlere birbirinden şık salon takımı modelleri:

En Güzel Salon Takımı Modelleri Görselleri