2021 Polisan Dış Cephe Duvar Boyası ve Renkleri

Polisan Dış Cephe Renk Kartelası 2020 2021  – Boya sektörünün liderlerinden biri olan Polisan, dış cephelerinde renk anlamında değişime gitmek isteyenlere gerçekten çok özel boya alternatifleri sunuyor. Daha sağlam ve daha şık bir dış cephe dekorasyonu için en büyük yardımcınız bu yılda yine Polisan olacak.

Dış cepheler konusunda hazırladığı yeni boyalarıyla sizlere daha net bir dış cephe dekorasyonu vaadeden Polisan, bu harika renkleriyle sizleri firmalarına beklerken bizlerde dekorask.net olarak Polisanın birbirinden güzel dış cephe renklerini bu ayfamızda sizler için detaylı olarak inceliyoruz…

Polisan Renk Kataloğu 2016

Polisan Renk Kataloğu 2016

Dış cephe renklerinde geçtiğimiz yılın trend renkleri bildiğiniz üzere turuncu, kahve ve bu renklerin farklı tonlarının beyaz ile kombinlenmesiydi. Bu bahsi geçen renkler gerçektende çok tutulumuştu. Polisan 2016 dış cephe renk kataloğunda yine geçen yılın bu moda renklerine rastlıyoruz.

Polisan Dış Cephe Renk Kartelası 2016

Polisan Dış Cephe Renk Kartelası 2016

Ancak birazdan foto galerimizde çeşitli örneklerinide göreceğiniz üzere, Polisan yeni renk kartelasında oldukça farklı renk tonlarıda var. Bu renklere Asil bir gri olan Ürgüp, kremit rengi olarak bilinen Lal ve Maldivler pembesi gibi renkleri örnek gösterebiliriz.

Polisan Dış Ceohe Renklerinden Örnekler

Polisan Dış Ceohe Renklerinden Örnekler

Polisan firmalarına giderek kolaylıkla satın alabileceğiniz Polisan dış cephe duvar boyalarıyla dekorasyonlarınızı canlandırabilecek ve bu şekilde dekorasyonlarınızı dışarıdan çok daha güzel gösterebileceksiniz. 2016 yılı için hazırlanan yeni dış cephe duvar renklerine isterseniz buyrun birlikte bakalım.

POLİSAN DIŞ CEPHE RENK KATALOĞU 2016