2016 Çocuk Odası Modellerinden Değişik Örnekler

Farklı Çocuk Odası Takımları – Tamamlayıcı ürünler ve tek grup ürünlerle bir araya getirilen modellerin yanı sıra kombin modelleriyle de çocukların beğenisini kazanan çocuk odası modelleri, bu yılki koleksiyonda çocuk ruhuna uygun şekilde rengarenk bir koleksiyon ile çocuklar kadar ebeveynlerin de beğenisini topluyor.

Markaların 2015 yılı koleksiyonlarında olduğu gibi canlı ve açık renklerin hakim olduğu çocuk odası modelleri, tasarımları ile olduğu kadar konforlu ve kullanışlı yapılarıyla da ilgi topluyor. Genel hatlarını çocuk odası takımlarına uygun şekilde güvenli tasarımların oluşturduğu mobilyaları, oyun alanına uygun aksesuarlar tamamlarken, ortopedik özelliğe sahip yataklar da çocukların rahat bir dinlenme alanına sahip olmasına imkan tanıyor. 

Modern Kız Çocuk Odası Modelleri

Modern Kız Çocuk Odası Modelleri

Renkler çocuk odası takımlarında oldukça önem taşıyor, ancak tasarımlar renklerden daha çok çocukların ilgisini çekiyor. Araba yataklı çocuk odası takımlarını hatırlarsınız. Nasıl bir furyaydı, çocuk odası alacak her ebeveyn ilk olarak araba karyolalı çocuk odalarına mutlaka göz atıyordu.

Yeni Moda Çocuk Odası Takımları

Yeni Moda Çocuk Odası Takımları

Tasarımlar ne kadar ilgi çekici olursa renkler ters orantılı olarak o kadar etkisini yitiriyor. Ancak tasarım kadar ilgi çeken renkler, çocuklara hitap eden bir çok tonun bir arada kullanıldığı takımlardan oluşuyor. Anlayacağınız rengarenk çocuk odası takımları farklı tasarımlara sahip çocuk odaları kadar ilgi çekiyor.

Değişik Çocuk Odası Modellerinden Örnekler

Değişik Çocuk Odası Modellerinden Örnekler

Araba yataklı çocuk odası furyasının başlatıcısı Çilek, bu furyanın sonlarına yakın, geçtiğimiz yıl vitrine çıkardığı First Class çocuk odası ile bu defa uçak furyası başlattı. Tüm detayları ile bir uçağa benzetilen bu çocuk odası pilot olma hayali kuran çocukların hayallerini süslüyor şu sıralar.

Foto galerimizde buna benzer bir çok örneği beğeninize sunuyoruz. Çocuk odası takımı almadan hemen önce bu galeride örneklere göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz… 

Değişik Çocuk Odası Modellerinden Örnekler