2016 Yılının En Güzel Modern Mutfak Dolabı Tasarımları

Modern Mutfak Dolabı Modelleri 2016 – Kullanışlı yapılarının yanı sıra tasarımlarıyla da hanımların dekorasyon konusunda listelerinde önemli bir yere sahip olan mutfak dolabı modelleri, bu yılki koleksiyonda geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha zengin örneklerle görücüye çıkarken, farklı zevk gruplarına da göz kırpıyor.

Modern ve sade tasarımların yanı sıra estetik ve göz yormayan, modern renklerin uyumu ile göz kamaştırıcı bir zarafete kavuşan modern mutfak dolabı modelleri, hanımlara gün boyu rahat bir çalışma alanı sunuyor. Genel tasarım hatlarını kullanışlı ve portatif bir çalışma alanına göre ayarlayan mobilya ve aksesuar firmaları, bu yılki koleksiyonlarında yer verdikleri l tipi mutfak modelleri ile birçok farklı zevkten hanımın da beğenisini kazanıyor.

Modern Country Mutfak Tasarımları

Modern Country Mutfak Tasarımları

Son dönemde yükselişe giden Country ve İskandinav tarzı akımlar mutfaklara da yansıyınca hazır mutfak üreticileri mutfak dolabı kataloglarına bu tarz ürünleride eklediler. Ortaya çok şık ve detaylı mutfak dolaplarının çıktığını söylememek yukarıda ki örnekte de göreceğiniz üzere mümkün değil.

Modern Mutfak Dolabı Modelleri

Modern Mutfak Dolabı Modelleri

Son bir kaç yılda değişen mutfak dolabı renklerine bu yıl yeşillerde eklendi. Tatlı yeşiller mutfak dolaplarında farklı bir derinlik hissi uyandırırken, modern vurgusunun altını çizdiler…

Modern Minimalist Mutfak Dolaplarından Örnekler

Modern Minimalist Mutfak Dolaplarından Örnekler

Daha çok farklı modern mutfak modeline piyasada rastlamak mümkün. Biz de bu örnekleri ev hanımları için bir araya getirdik. Aşağıdaki galeriden göz atabileceğiniz örneklerde yer alan mutfak modelleri ve bu yılın beğeni toplayan zarif tasarımlara sahip 2016 mutfak modelleri yer almaktadır. İşte birbirinden şık ve modern mutfak modelleri:

Modern Mutfak Modelleri Galerisi