2016 Yılında Dikkat Çeken Halı Modelleri

2016 Halı modelleri – Halılarını yenilemek üzere olan ve dünyaevine girmeye hazırlanan dekorask.net takipçileri için halı markalarının 2016 yılında piyasaya sürdükleri en güzel halı desenlerini bu sayfamızda bir araya getirdik. Halı mağazalarına uğramadan hemen önce burada sizler için sunduğumuz desenlere mutlaka göz atmanız öneririz… 

Halı üreticilerinin 2016 koleksiyonları dahilinde geçtiğimiz yılın ortalarından itibaren yeni halılarını görücüye çıkarırken, çok renkli, rengârenk tasarımların bu koleksiyonlar arasında öne çıktıklarını gördük. Aynı şekilde bu yıl ki modellerde bu tarz farklı tercihlere ve zevklere de kapı aralıyor.

2016 Salon Halı Modellerinden Örnekler

2016 Salon Halı Modellerinden Örnekler

Geçtiğimiz yılki koleksiyon ile evinizin her köşesine uygun tasarımlar ile tercih nedeni olan halı modelleri, dokuma özellikleri, zengin figür yelpazesi ve işlemeli desenleri ile yatak odalarınızdan genç odalarına, salon takımlarından oturma odalarına, mutfaktan misafir odalarına kadar zengin bir koleksiyon ile karşımıza çıkmıştı.

Son Moda Halı Modelleri 2016

Son Moda Halı Modelleri 2016

Bu yıl pastel mavilerin, yeşillerin, mürdüm ve fuşyaların, toz pembelerin ve özellikle de gül kurusu renklerinin vitrinlerde yer aldığını görüyor, özellikle salon dekorasyonlarında yer aldıklarına şahit oluyoruz. Bellona ve İstikbal gibi mobilya markaları ise bu tarz halı modellerini genellikle koltuk takımı ürün grupları ile kombinliyorlar.

Yeni Sezon Halı Modelleri ve Desenleri

Yeni Sezon Halı Modelleri ve Desenleri

Anlayacağınız, bu yıl ki koleksiyonda da oldukça zengin ve farklı figürlerin yer aldığı halılar, yine farklı tercihler ve zevklere için oldukça zengin bir koleksiyon ile görücüye çıkıyor. İşte bu modeller arasından bizim derlediğimiz 2016 halı modelleri:

2016 Halı Modelleri Desenleri