2016 Mutfak Dolabı Trendlerinden Örnekler

Mutfak Dolabı Modelleri 2016 – Yeni mutfak dekorasyon trendlerinin en önemli parçaları, genel anlamda ve her zaman olduğu gibi yine mutfak dolapları. Ancak geçmiş yıllara nazaran son bir kaç yılın mutfak dolabı tasarımları farklılık gösteriyor. Yükselişte olan çeşitli mobilya ve dekorasyon trendleri doğal olarak mutfak dolaplarınıda etkiliyor.

Hazır mutfak markalarının bu yıl ki koleksiyonlarında ev hanımlarının mutfak tasarımı konusunda en çok önem verdiği mutfak dolapları, birbirinden şık tasarımları ve kullanışlı yapıları ile beğeni topluyor. Kullanışlı ve modern tasarımların yanı sıra daha önceleri hiç kullanılmamış canlı renklerle de mutfağınızı hayal ettiğiniz tasarımlarla buluşturan mutfak dolapları, çok farklı tasarımlara sahip.

Yeni Moda Mutfak Dolabı Tasarımları

Yeni Moda Mutfak Dolabı Tasarımları

Örneğin son bir kaç yılda country tarzı yükselişte ve bu tarz mutfak dekorasyonları yaratmak adına country tarzı mutfak dolapları hazır mutfak üreticilerinin ürün gamlarında yer alıyor. Genel anlamda beyaz renkte imal edilen country mutfak dolapları ev hanımlarının hayallerini süslüyor.

En Güzel Mutfak Dolabı Örnekleri

En Güzel Mutfak Dolabı Örnekleri

Ancak modern tarzda mutfak dolabı tasarımları her zaman revaçta. Geçtiğimiz yıllarda farklı renk ve donanımlarla sunulan bu tarz mutfak modelleri sadece içinde bulunduğumuz 2016 yılında değil, önümüzdeki yıllarada damgasını vuracak gibi görünüyor.

Modern Mutfak Dolabı Modellerinden Örnekler

Modern Mutfak Dolabı Modellerinden Örnekler

Genel hatlarını fonksiyonel tasarımların oluşturduğu mutfak dolabı modelleri, alternatif gözleriyle de mutfağınızda rahat bir çalışma alanı yaratmak için ideal. Biz de bu fonksiyonel ve modern tasarımları sizler için bir araya getirdik. Aşağıdaki örnekler bu yılın kullanışlı tasarımları ve canlı renklerinden oluşan örneklerin yer aldığı modellerdir. İşte birbirinden kullanışlı ve canlı renklere sahip 2016 mutfak dolapları:

2016 Mutfak Dolabı Tasarımlarından Örnekler