2017 Bellona Yatak Odası Takımları Huzurun Başlangıcı

2020 Bellona Yatak Odası2020 kreasyonu ile ev hanımları kadar beylerin de ilgisini çeken bellona, görücüye çıkan yatak odası takımları ile 2020 yılında da fenomen hâline gelecek nitelikte tasarımları göz dolduruyor. Bu yıl tasarım konusunda önceki koleksiyonlarda da olduğu gibi modernlik ve sadelik esintilerini kendi mobilya sanat anlayışı ile birleştiren bellona, renk konusunda da yatak odası takımlarının ruhuna uygun şekilde loş ve pastel tonları seçmiş durumda. Yatak odalarına zerafeti huzuru taşıyan bellona yatak odası takımlarından biri hemen aşağıda yer almakta. Romantik tarzı ve zerafeti ile göz dolduran beklentilerin çok çok üstünde harika bir dizayna sahip.

Geçtiğimiz yıl öne çıkan canlı renklerin yerini, bu yıl daha sade, daha göz alıcı ve zarif tonlar alırken, tasarım konusunda da benzerlikler öne çıkıyor. Ana mobilya gruplarının yanı sıra çeşitli dekoratif aksesuarlar ve mobilyalar ile zenginleşen tasarımlar, yatak odasında farklı bir hava yakalamak isteyen çiftler için doğru tercih niteliği taşıyor. Doğru tercih bellona evet çünkü dediğim gibi beklentileri fazlasıyla karşılayan yatak odası modelleri ile yatak odası dekorasyonunuza bir ahenk katacak. Biz de bu modern ve loş esintilerin hâkim olduğu tasarımlar arasından bir derleme yaptık. İşte 2020 bellona yatak odası takımları: İşte beyazın zerafetini taşıyan bir yatak odası takımı daha. Modern ve avangard tarzın en güzel örneği.

İşte modern ve sıcacık bir yatak odası takımı daha. Ahşabın doğallığını yansıtan takım evinize anında uyum sağlayacak. Üstelik geniş dolap iç hacmi ve çekmeceleri ile hayatınıza kolaylık katmaya geliyor. Yatak odanızda bellona ihtişamı güzelliği ile daha huzurlu uykular yaşayabilirsiniz.

Şık tasarıma sahip gördüğünüz gibi tüm modeller. Aşağıda yer alan harika mekana derinlik kazandıracak şahane bir model daha bellona farkı ile sizin olabilir. Malum yaz gelmesiyle düğünler çoğaldı. Yeni evlenecekler için bu şık modeller seçenek olabilir diye düşünüyorum. Bellona kalitesi yıllarca sürecek size ve evinize huzur getirecektir. Bellona yeni evlenecekler için salon takımları ile de göz dolduruyor. Buradan 2020 salon takımlarına göz atabilirsiniz.