2016 Yılının Modern Banyo Dolabı Modellerinden En Yeni Örnekler

Modern Banyo Dolabı Modelleri – 2016 Banyo dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan lavabolu banyo dolapları yada halk arasında ki adı ile Hilton lavabo modelleri 2016 yılında bambaşka renk ve tasarımlar ile görücüye çıkarken, dekorask.net olarak bu sayfamızı banyo dekorasyonunu yenilemekte olan takipçilerimiz için en yeni ve en güzel banyo dolabından derlediğimiz örneklere ayırıyor ve banyo dolabı almadan bu radaki görsel örneklere mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Banyo mobilya gruplarının bu yılki koleksiyonunda sade tasarımları ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeken banyo dolapları, banyonuzda hayal ettiğiniz modern, estetik ve kullanışlı bir banyo için biçilmiş kaftan. Farklı tasarımların yanı sıra farklı renk gruplarının da yer verildiği banyo dolabı modelleri, kullanışlılık açısından da her türlü banyo mimarisine uyumluluk gösterir cinsten.

En Yeni Modern Banyo Dolabı Modelleri

En Yeni Modern Banyo Dolabı Modelleri

Son bi kaç yıldır, gerek banyo dolabı modellerinde, gerekse mutfak dolabı tasarımlarında renkler oldukça ön planda. Burada renkler derken beyaz ve ya diğer bilindik renklerden bahsetmiyoruz. Turuncu, sarı, kırmızı veya mavi gibi mobilya görmeye pek alışık olmadığımız renklerden söz ediyoruz.

Modern Minimalist Banyo Dolabı Örnekleri

Modern Minimalist Banyo Dolabı Örnekleri

Ayrıca artık küçük dairelerde oturmaya başlamamız banyo dolaplarınında minamilst tasarımlarda dikkat çekiyor. Aynı zamanda çift renklerin kullanıldığı bu tarz banyo dolapları modern stüdyo dairelerde kendilerine yer buluyorlar. 

En Güzel Modern Lavabolu Banypo Dolabı Tasarımları

En Güzel Modern Lavabolu Banypo Dolabı Tasarımları

Biz de bu farklı örnekler arasından her tür banyo mimarisine uyumluluk gösterecek modelleri bir araya getirdik. Açık ve canlı renklerin öne çıktığı banyo dolapları, lavabo alt dolaplarının yanı sıra panel şeklinde de kolon olarak kullanabileceğiniz tasarımlara sahip. İşte birbirinden şık, canlı renklere sahip ve kullanışlı 2016 banyo dolapları:

2016 Modern Banyo Dolapları Görseller