2016 Yılının İnanılmaz Genç Odası Modelleri

Genç Odası Modelleri 2016 – 2015 yılı koleksiyonu ile renkli alternatifler sunan mobilya ve dekorasyon firmaları, bu yıl ki koleksiyonlarında da yer verdikleri renkli modellerin yanı sıra mat ve göz yormayan renklerden oluşan genç odası takımları ile mobilya ve dekorasyon konusunda farklı zevklere ve tercihlere sahip gençlerin de ilgisini kazanmayı başarıyor.

Renk konusunda her iki zevke sahip kitleye hitap eden modellerin yanı sıra tasarım konusunda da oldukça zengin bir koleksiyon ile görücüye çıkan firmaların koleksiyonlarını genel hatları ile gençlere hitap eden sıra dışı tasarımlar ve kullanışlı, estetik ve modern örnekler oluşturuyor. Bizlerde çocukluktan çıkıp artık yavaş yavaş gençliğe atan çocukları için modern genç odası takımları arayan dekorask.net takipçileri için bu yeni nesil genç odası modellerine göz atıyoruz.

Modern Genç Odası Takımları 2016

Modern Genç Odası Takımları 2016

Yeni nesil genç odalarında kompakt tasarımlara sıklıkla rastlıyoruz. Kompakt derken, çalışma masalarının, ranzaları ve gardropların bir  bütün olarak sunulduğu All-İn-One tasarımlardan bahsediyoruz.

Ranzalı Modern Genç Odası Takımları

Ranzalı Modern Genç Odası Takımları

Çok çocuklu aileler için tasarlanan 2016 yılı ranza modelleri ise hakikaten görülmeye değer. Ebeveynlerin gençlik yıllarında ki ranzalarla alakası bile olmayan bu ranza tasarımları, hem genç odasında alan tasarrufu sağlıyor, hem de modern görünümleri ile oda dekorasyonuna farklı değerler katıyor.

Renkli Genç Odası Modelleri

Renkli Genç Odası Modelleri

Koyu tonların ve sıra dışı tasarımların hakim olduğu örneklerin yanı sıra canlı ve ışıl ışıl renklerin de yer aldığı 2016 genç odası modelleri arasından derlediğimiz örneklere aşağıdan göz atabilirsiniz. İşte birbirinden şık ve sıra dışı tasarımlara sahip genç odası modelleri:

2016 Genç Odası Modellerinden Modern Örnekler