2016 Yılının En Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Nevresim Takımı Modelleri 2016 – Yatak odası başta olmak üzere ev tekstil gruplarının önemli ayrıntılarından biri olan nevresim takımları, markaların bu yıl ki koleksiyonlarıyla da ev hanımlarının gözdesi olmayı başarıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senenin koleksiyonlarında da farklı zevklere ve tasarımlara yer veren tekstil firmaları, geçtiğimiz 2015 yılına kıyasla daha canlı renkler ve modern tasarımlar ile karşımıza çıkıyor.

Aslında son bir kaç yılda hem yatak örtüsü modellerinde, hem de nevresim takımlarında çeşitli farklı tasarımlara rastlıyoruz. Bu tasarımların en başında country tarzı dekorasyon trendlerinin yükselişe geçmesi ile birlikte English Home ve Madame Coco gibi markaların nevresim takımları aşırı talep görür oldu. Country nevresim takımları şu sıralar yatak odası dekorasyonlarında country yatak odası takımları ile birlikte boy gösteriyorlar.

En Güzel Nevresim Takımı Modelleri

En Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Lüks yatak odası dekorasyonlarında ise her zaman olduğu gibi yine damask desenli nevresim takımları zirvede. Bu tarz takımlar markaların 2016 yılı koleksiyonlarında farklı renkleri ile karşımıza çıkıyorlar.

3 Boyutlu Dijital Baskı Nevresim Takımları

3 Boyutlu Dijital Baskı Nevresim Takımları

Son dönemde moda olan bir diğer nevresim tasraımı ise 3 boyutlu nevresim takımları oldu. Bu takımlar teknoloji destekli olarak yatak odası dekorasyonlarında yerlerini aldılar. Dijital baskı teknolojisi uygulanarak tasarlanan 3D nevresim modelleri sadece geçtiğimiz bir kaç yıla değil, önümüzde ki yıllara da damgasını vuracak gibi görünüyor.

Yeni Sezon 2016 Nevresim Takımı Örnekleri

Yeni Sezon 2016 Nevresim Takımı Örnekleri

Sizin tarzınız, Country mi, avangard mı, yoksa yukarda ki örneklerde yer alan 3 boyutlu nevresim modelleri mi bilemeyiz ancak, foto galerimizde bir araya getirdiğimiz örneklere bayılacağınızı düşünüyoruz. İşte sizlere birbirinden şık, modern hatlara sahip ve 2016 nevresim takımları:

2016 Nevresim Takımı Modellerinden Örnekler