2016 Yılına Özel Çok Şık Oturma Grubu Modelleri

2016 Oturma Grubu Modelleri – Özellikle ev dekorasyonlarının vazgeçilmezleri içerisinde yer alan oturma gruplarının, en özel ve en etkileyici tasarımlarını sizler için seçtik. Dekorasyonlar içerisinde yarattıkları özel etkilerinden dolayı gerçekten önemli bir yere sahip olan ve hemen hemen tüm dekorasyonlar içerisinde mutlak suretle bulunması gereken oturma gruplarının, son zamanlarda hazırlanan en etkileyici tasarımlarını ayaklarınıza kadar getirdik.

Yeni yılın oturma grubu trendlerinde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi çiçekli desenler yine pek revaçta. Çiçekli berjerlerin kullanıldığı modern tasarımlar özellikle hanımların rüyalarını süslerken, hemen her mobilya üreticisinde ürün gamında bir yada bir kaç tane bu tarz modele mutlaka rastlıyoruz.

Modern Oturma Grubu Modellerinden Örnekler

Modern Oturma Grubu Modellerinden Örnekler

Ancak 2016 ve 2017 yılında oturma grubu renklerine baktığımızda pudra tonlarının öne çıktığını görüyoruz. Gül kurusu, su yeşili gibi renkler modern oturma grubu tasarımları ile harmanlanıyorlar. Ayrıca sarılar, pembeler, kırmızı ve tatlı mavilerin bir arada kullanıldığı hoş takımlarda yeni sezonun trend oturma grupları arasında yer alıyor.

En Yeni Oturma Grubu Tasarımları

En Yeni Oturma Grubu Tasarımları

Renklerin dışında trend oturma gruplarının tasarımlarına baktığımızda tıpkı salon takımlarında olduğu gibi bu yılda yerden yüksek ayakların moda olduğu göze çarpıyor. Bu uygulama şık görüntüsünün yanında hanımlar için temizliğide kolaylaştırıyor.

Yeni Moda Oturma Grubu Modelleri

Yeni Moda Oturma Grubu Modelleri

2016 yılı için özel olarak tasarlanan bu harika ürünler gerçekten çok hoş ve dikkat çekici tasarımlara sahipler. Dekorasyonlarınız içerisinde önemli etkiler yaratabilecek ve sizlere daha özel bir dekorasyon için önemli imkanlar sağlayabilecek bu harika oturma gruplarını sakın kaçırmayın diyor ve şimdi sizleri bu harika ürünler ile baş başa bırakıyoruz.

YENİ SEZON OTURMA GRUBU MODELLERİ