2016 Trend Duvar Kağıdı Desenleri ile Şık Mekanlar

Trend Duvar Kağıdı Modelleri – Son 4-5 yılda dekorasyonların vazgeçilmezleri arasında liste başı olan duvar kağıtlarının en tutulanlarını, en güzelleri evleriniz için bir aray getirdik. Dekorasyonlarının farklı bölümleri içerisinde kullanabilmek üzere yeni duvar kağıtları arayanları, aşağıdaki özel tasarım duvar kağıdı modellerini yakından görmeye ve incelemeye davet ediyoruz. 

Yerli ve İthal firmalar tarafından 2016 yılına özel olarak hazırlanan ve dekorasyonlar için gerçekten bulunmaz hint kumaşı niteliğinde olan bu duvar kağıtlarıyla sizlerde mekanlarınızı çok hoş ortamlara çevirebilirsiniz. Dolayısı ile bu şahane duvar kağıdı desenlerini dikkatli incelemenizi öneririz.

Yeni Sezon Dekoratif Duvar Kağıtları

Yeni Sezon Dekoratif Duvar Kağıtları

Duvarların, dekorasyonların genel yapısı için önemini bilmeyen yoktur herhalde. Doğru olarak dekore edilen bir duvar ortamlara gerçekten çok etkileyici bir hava sağlayabilir. Bunun farkında olmanızı ve duvarlarınızı mutlaka doğru duvar kağıtlarıyla dekore etmenizi öneriyoruz. Şimdi isterseniz gelin yeni hazırlanan bu harika duvar kağıtlarına birlikte bakalım!

Trend Duvar Kağıdı Modelleri 2016

Trend Duvar Kağıdı Modelleri 2016

Salonlarınız için yine damask desenli duvar kağıtları bu yıl çok moda. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi simli ve abartı desenlere rastlamıyoruz. Daha soft ancak avangard motifli dıuvar kağıtları bu yılın salon dekorasyonlarında kendilerine yer buluyorlar.  

En Yeni Duvar Kağıdı Desenleri

En Yeni Duvar Kağıdı Desenleri

Modern tarzlarda dekore edilmiş oturma odası, yatak odası gibi diğer mekanlar içinde geometrik ve soyut desenli duvar kağıtları yine trend olarak görünüyor. Ancak bu defa renk tonlamaları oldukça koyu. Foto galerimizde duvar kağıdı dekorasyonunuz hakkında sizlere ışık tutacak çeşitli örnekleri bir araya getiriyoruz. Buradaki desenlere göz atarak hayalinizdeki duvar kağıdı desenenini belirleyebilirsiniz… 

EN GÜZEL DUVAR KAĞIDI DESENLERİ