2016 Bahçe Masa Sandalye Modelleri ile Tadına Doyulmaz Bahçeler

Bahçe Masa Sandalye Modelleri 2016 – Bahçeli dairelerde oturanların tatlı telaşesi başladı. Nihayet yaz geldi ve bahar aylarından itibaren bahçeler yaz aylarının temaşasına hazırlanıyor. Ekiliyor, biçiliyor, çapalanıyor, sulanıyor ve yaza hazır hale getirilmeye çalışılıyor. 

Ancak bahçe dekorasyonunun toprak ve bitkilerin dışında oldukça önemli bir ayrıntısıda bahçe mobilyalarıdır. Bu kadar güzel bir bahçe yaptıktan sonra rengi solmuş, yıpranmış, kırık dökük bahçe mobilyaları ile yaza girmeyi hiç istemeyiz değil mi ? Eğer bahçe mobilyalarınızın durumu hakikaten bu vaziyette ise gelin bu mobilyaları olması gereken yeren yâni çöpe gönderelim ve hep birlikte yepyeni bahçe mobilyalarına göz atalım ne dersiniz ?.. 

Bahçe Masa Sandalye Modelleri 2016

Bahçe Masa Sandalye Modelleri 2016

Geçtiğimiz yıl bahçe masa sandalye modelleri oldukça nostaljik hatlar, konforlu süngerler ve modern desenlerin şekillendirdiği, renklendirdiği kumaşlar ile görücüye çıkmıştı. Bu yıl ki koleksiyonda da yer alan nostaljik hatlara sahip bahçe masa ve sandalye modelleri, zengin yelpazesinde sıra dışı ve modern tasarımlara da yer veriyor.

2016 Bahçe Masa Sandalye Setleri

2016 Bahçe Masa Sandalye Setleri

Renk konusunda mat, zarif ve göz yormayan tonların öne çıktığı masa ve sandalyeler, ortopedik hatlarıyla da evinizin her köşesine uyumluluk sağlayacak nitelikte. Üstelik bu mobilyalar sadece bilindik rattan renklerinden farklı olarak beyaz gibi şık renklerle vitrinlerdeki yerlerini alıyorlar. 

Rattan Bahçe Masa Sandalye Örnekleri

Rattan Bahçe Masa Sandalye Örnekleri

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz foto galerimizde  yer alan örneklere hep birlikte göz atalım. Emin olun bu foto galeri içinde bahçeniz için en güzel mobilyaları bulabilirsiniz… İşte birbirinden konforlu, modern ve özgün tasarımlara sahip 2016 bahçe masa modelleri ve sandalye modelleri

En Güzel Bahçe Masa Sandalye Modelleri